- 2 ogórki kiszone krojone w drobną kostkę
- szklanka ryżu - po ugotowaniu podzielić na 3 części
- ketchup - 2 warstwy
- cebula krojona w drobną kostkę
- majonez - 3 warstwy
- 4 jajka drobno siekane
- tuńczyk - 2 puszki, dobrze odciśnięty
- puszka czerwonej fasolki
- pietruszka dla ozdoby
- ogórek kiszony
- ryż (1/3)
- ketchup
- cebula
- majonez
- jajka
- ryż (1/3)
- majonez
- tuńczyk
- ryż (1/3)
- ketchup
- fasolka
- majonez
- pietruszka
Uwagi:
Fasolę można zastąpić groszkiem, ryż - makaronem, tuńczyka - inną rybką, pietruszkę - szczypiorkiem lub inną zieleninką.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz